Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo direktorius susitiko su muitinės atstovais

Kalendorius
[mec-calendar layout="small" style="double_border"]
ssss

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo direktorius Jurgis Dumbrava ir įmonės Gringrasas“ vadovas Dalius Gudelis susitiko su Muitinės departamento atstovais bei Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu. Susitikime dalyvavo Muitinės departamento generalinio direktoriaus pavaduotoja Dovilė Kraulaidienė, Muitinės kontrolės organizavimo skyriaus vyr. specialistai Agnė Šeputienė ir Laimutis Slapšys, Vilniaus TM  Muitinės kontrolės organizavimo skyriaus viršininkas V. Daugėla, Utenos krovinių posto viršininkas Česlovas Stunžėnas.

Susitikimo tikslas – aptarti Utenos krovinių posto veiklos perspektyvas. Kaip sakė D. Kraulaidienė, numatomi Utenos krovinių posto veiklos pakeitimai. Visoje Lietuvoje bus pereinama prie paslaugų teikimo nuotoliniu būdu, numatomi 3 centrai Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. Iš jų bus aptarnaujamos kitas Lietuvos vietos.

Utenos rajono savivaldybės meras, kalbėdamas apie muitinės paslaugų reikalingumą verslininkams, akcentavo, kad permainos neturi jiems sukelti problemų, kad muitinės paslaugos turėtų gerėti, o ne tolti nuo verslo. A. Katinas pakvietė Muitinės departamento atstovus atvykti  ir pristatyti numatomus Utenos krovinių posto veiklos pakeitimus verslininkams.

Tuo tarpu Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo vadovas J. Dumbrava susitikime akcentavo, kad verslo nedžiugina Muitinės departamento pristatyti numatomi Utenos krovinių posto veiklos pakeitimai.

Baigiantis susitikimui buvo nutarta organizuoti susitikimą su Utenos apskrities suinteresuotomis institucijomis, verslininkais, kuriame Muitinės departamento atstovai pristatys numatomus Utenos krovinių posto veiklos pakeitimus.

Tai savanoriškas juridinių bei fizinių asmenų, užsiimančių Lietuvos Respublikos įstatymų reglamentuojama ekonomine veikla, susivienijimas, ne pelno organizacija, įgyvendinanti verslo savivaldos principus Panevėžio ir Utenos apskrityse

Panevėžys, Lietuva
Pirmadienis - Penktadienis
(8:00 - 17:00)
Skip to content