Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovai dalyvavo konferencijoje „Verslo sinergija“

Kalendorius
[mec-calendar layout="small" style="double_border"]
IMG 20221117 144858

Anykščiuose vyko Reklamos agentūros „Rinkodaros Guru” drauge su partneriais, tarp kurių – ir Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai, bei jų nariai, organizuota konferencija, „Verslo sinergija 2023: taupymas, optimizavimas, augimas“.

Konferencijos pranešėjai: strateginių sesijų vedėjas Vilius Žemaitis; UAB „RVS konsultacijos“ konsultantas Ignas Viliušis; komunikacijos ir tvarkumo projektų vadovė Lietuvos oro uostuose Beatričė Paškevičiūtė; sertifikuotas Marshall Goldsmith koučeris Mindaugas Vidugiris; Verslo Angelų Fondų (I ir II) steigėjas, vienas iš LitBAN steigėjų ir valdybos narių Arvydas Strumskis; režisierė, teatro pedagogė, kultūros vadybininkė bei verslo administratorė Audronė Pajarskienė.

Dalyviai išklausė pranešimus kaip valdyti iškilusius iššūkius komandos formavime, komunikacijoje, išteklių valdyme, procesų optimizavime ar diegiant įvairius tvarumo principus organizacijose.

Sužinojo, kaip suburti žmones į vieningai veikiančią komandą; buvo praktiški išbandyti konkretūs metodai, padedantys užauginti pasitikėjimą komandoje. Aptartos investavimo tendencijos 2022–2023 metais, praėjusių krizių pamokos, ką darnus požiūris gali duoti jūsų verslui, kaip tobulėti tausojant save, koks 2021–2027 m. ES paramos verslui mechanizmas.

Tai savanoriškas juridinių bei fizinių asmenų, užsiimančių Lietuvos Respublikos įstatymų reglamentuojama ekonomine veikla, susivienijimas, ne pelno organizacija, įgyvendinanti verslo savivaldos principus Panevėžio ir Utenos apskrityse

Panevėžys, Lietuva
Pirmadienis - Penktadienis
(8:00 - 17:00)
Skip to content