Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai nariai dalyvavo seminare „Saulės elektrinės ir jų sprendimai verslui“

Kalendorius
[mec-calendar layout="small" style="double_border"]
DSC 1891

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai nariai dalyvavo seminare „Saulės elektrinės ir jų sprendimai verslui“. Pranešėjas, bendrovės „Jaukurai“ vadovas Tadas Sargautis papasakojo apie saulės elektrinių projektavimą ir įrengimą, apie dabarties tendencijas ir ateities perspektyvas.

Įmonė „Jaukurai“ daugiau nei 25 metus tiekia, projektuoja ir diegia labiausiai klientų individualius poreikius atitinkančius šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo, inžinerinių tinklų, santechnikos sprendimus.

Bendrovė taip pat atstovauja garsiausius Europos gamintojus bei užtikrina visų reikalingų prekių tiekimą, garantinį ir po garantinį aptarnavimą.

Seminaro pranešimo skaidres rasite čia.

Jei turite klausimų dėl šildymo, vėdinimo ar dėl saulės elektrinių statymo, kreipkitės: Tadas Sargautis, tadas.sargautis@jaukurai.lt, +370 618 19984.

Tai savanoriškas juridinių bei fizinių asmenų, užsiimančių Lietuvos Respublikos įstatymų reglamentuojama ekonomine veikla, susivienijimas, ne pelno organizacija, įgyvendinanti verslo savivaldos principus Panevėžio ir Utenos apskrityse

Panevėžys, Lietuva
Pirmadienis - Penktadienis
(8:00 - 17:00)
Skip to content