Siekiant pagyvinti Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo veiklą, bendrovėje „Utenos mėsa“ įmonėje vyko narių susitikimas-kontaktų vakaras.

Susitikimo metu vyko apžvalginė ekskursija po gamybos cechus. Bendrovės „Utenos mėsa“ generalinis direktorius Žilvinas Lenktaitis susirinkusiuosius Rūmų narius supažindino su įmonės veikla.

„Utenos mėsa“ – didžiausia Pabaltijo valstybėse veikianti ir giliausias tradicijas turinti mėsos perdirbimo įmonė. Nuo 1976 metų sėkmingai rinkoje veikianti bendrovė puikiai derina įgytą patirtį ir modernias technologijas. Nuo 2004 metų „Utenos mėsa“ yra „Bioela Group“ įmonė. Gamykla įrengta pagal ES standartus, aprūpinta pažangiausia mėsos perdirbimo bei pakavimo įranga. Įmonėje dirba beveik 1 100 darbuotojų.

Bendrovėje veikia moderni skerdykla, kuri suteikia galimybę vartotojams tiekti iš šviežios, kokybiškos žaliavos pagamintus produktus. Vieni didžiausių  skerdenų išpjaustymo pajėgumų Lietuvoje užtikrina, kad visi užsakymai būtų įvykdyti per įmanomai trumpiausią laiką.

Bendrovėje „Utenos mėsa“ dirba aukščiausios kvalifikacijos technologai. Jie nuolat kuria naujus gaminius, tobulina skonį, kruopščiai atrenka sveikus kokybiškus prieskonių mišinius. Pagal geriausias lietuvių tradicijas gaminami produktai pakuojami į saugias modernias pakuotes,  jų kokybė nuolat tikrinama sertifikuotoje laboratorijoje.

Kontaktų vakaro metu Panevėžio PPAR Utenos filialo direktorius Jurgis Dumbrava supažindino su Rūmų veiklos aktualijomis. Nesenai paskirtas Utenos kultūros centro direktorius Erikas Druskinas pristatė kultūrinio gyvenimo viziją, pakvietė pagalvoti, ką kartu galime nuveikti pagyvinant Utenos miesto kultūrinį gyvenimą.

Keisti šrifto dydė