10 verslo įmonių iš Panevėžio dalyvavo verslo misijoje į Paryžių, kur šiuo metu vyksta pasaulinė maisto paroda SIAL.

Programoje buvo numatyta ne tik lankytis parodoje, bet išnaudoti visas galimybes geriau pažinti prancūzų virtuvės paslaptis. Panevėžio restoranų atstovai dalyvavo prancūziškos virtuvės (French cuisine) pamokoje, kurią vedė šefė – maisto gamybos profesionalė. Jai vadovaujant pagaminti puikūs prancūzų virtuvei būdingi užkandžiai, karštieji patiekalai ir desertai. Skonio pajautimui priderinti padažai ir vynas.

Panevėžiečiai susipažino su naujomis maisto gamybos kryptimis ir perspektyvomis, virtuvės įranga ir technologijomis. Per tris dienas aplankyti parodos SIAL stendai, tarp kurių net 48 įmonės iš Lietuvos pristatė savo produkciją.

Keisti šrifto dydė