Užverti

Nuotoliniame renginyje diskutuota apie iššūkį maitinimo verslui

Šį penktadienį įvyko tradicinis nuotolinis „Penktadienio kavos Rūmuose“ renginys. Tema: „Tingėti ar dirbti? Šis tas naujo apie maistą karantino metu“. Pastarieji metų įvykiai – rimtas iššūkis verslui. Žmonių izoliacija, mažėjančios pajamos verčia susimąstyti ir atsakyti į klausimą – kaip išlikti?

Miglė Gruzdenė, restorano „Vasaris“ vadovė, dalinosi patirtimi, kokius pasikeitimus diktuoja šis laikmetis ir pandeminė situacija, kokių patrauklių naujienų sulauks Panevėžio regiono gurmanai. Nuotolinio susitikimo dalyviai diskutavo kaip ir kokias paslaugas bei kokį meniu maisto tiekėjai galėtų pasiūlyti vartotojams karantino metu, siūloma mažiesiems maisto gamintojams šiuo sudėtingu metu jungtis bendriems projektams.

Pranešimo skaidres rasite čia.

Panevėžio PPAR steigs maisto gamintojų tinklą, į kurio pirmąjį susitikimą pakviesime jau kitą savaitę. Planuojame apžvelgti, kokiose ES finansuojamose priemonėse galėtų dalyvauti maisto gamintojai.

Primename, jog yra paskelbtas  kvietimas verslui  teikti paraiškas pagal finansinę priemonę „COVID-19 MTEP“.  Pagalba nukreipta  įmonėms, siekiančioms spręsti koronaviruso sukeltas problemas. Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai kviečia įmones, norinčias teikti paraiškas pagal šią ir kitas priemones,  pasitarti su Rūmuose įsteigtos projektų ekspertų grupės specialistais. Registracija elektroniniu paštu: panevezys@chambers.lt, tel. 8 45 463687.

Related Posts

Keisti šrifto dydė